Bilde venstre: Fronter i eik, glassdører i eik. Frontene skjuler hyller. Kunden ønsket nye fronter til en tidligere eksisterende hylleløsning der bare åpningen i veggen sto igjen. Fronter og dører har trykkåpnere, derav ingen håndtak.

Bilde til høyre. Radiatorfronter + bokhyller. Her utnyttes vindusfeltet ved å forlenge utbyggingen av radiatorfronten til begge sider av vinduet med bokhyller. Topplaten erstatter den gamle vindusposten, og går nå fra vegg til vegg og binder det hele sammen til en helhet. Utført i furu heltre, som senere skal penselmales. Vindusposten er også blitt dypere.

 

 

 

 

 

    

 

Garderobe i kirsebær. Pga plassbehov er dørene designet uttrekkbare, uten slagretning. En kleshenger ville ta for mye plass i vinkel ut fra vegg. Derfor la vi den mot veggen, og trekker det ut.

Innvendig er det stang for kleshengere, og i bunn er det en dyp skuff til oppbevaring av sko.

 

.   

 

Detaljer garderobe. Bilde 1 og 2 viser spalten mellom fylling og ramtre. Denne er åpen, som gir lufting til ytterklærne samt en elegant designdetalje. Bilde 1 viser også håndtak, som er spesialdesignet for dette møbelet. Bilde 3 viser labank i gradspor bak fyllingen, for å motvirke spenninger/bevegelser i fyllingen.

                                                 

 

 

 

Siden viser noen eksempler på plassmonterte innredninger, såkalt skreddersøm.

 

Skreddersøm er et tilbud bare snekkerverksteder kan tilby. Her får du faglært kompetanse for å utnytte plass i hjemmet, kontor eller fritidshus til å lage et estetisk og praktisk møbel.

 

For å gjennomføre slike oppdrag må vi befare på stedet. Ut fra dette utarbeides tegninger hos oss, eller du kan komme med ferdige tegninger fra f.eks arkitekt.

 

 

 

 

Hel Ved

skreddersøm