Assortementet av møbelleker utvides. I løpet av høsten og vinter 2012/13 kommer også bokhylle, tegnepult, og seng. Alle spesielt for barnerommet.

 

"Rolfbox".                           Til oppbevaring av leker på barnerommet. Der viser det seg at de aller minste også anser seg selv som leke; her kan man gjemme seg og leke i og rundt, som bare begrenses av barnas egen fantasi. Den begrensningen fins ikke!  Den er laget  i duse pastellfarger, og kan absolutt stå i stuen, der det også skal være plass til barna...                       Produsert i x-finer av bjørk med heltre bjørk kantlister, kan brukes til å stå på og sitte på også.                     Mål: H: 44 Sider: 40x45

 

"Ida":     Klesstativ/garderobe for små prinsesser sine kjoler; hverdags og selskap!

Her henger klærne tilgjengelig for de små, som har det gøy med å prøve og kle seg. Garderoben er da både lek og praktisk nytte. Innsiden er malt, mens utsiden er beholdt trehvit, bjørk. Leveres i  flere farger.  Utskjæringen er  2 halvparter av et hjerte. Kan leveres med dører. Da blir hjertet helt.                Forbindelsen i toppen av stativet er utført med sink og tapp-forbindelse. En svært holdbar forbindelse som sikrer lang levetid. Det er også et estetisk grep som synliggjør håndverket.  Garderoben plasseres mot vegg.                                 Merk: Den dagen barnet har vokst seg ut av garderoben kan den, ved henvendelse til oss, med enkle grep gjøres om til et skap med èn eller to hyller.                                  Mål: H:95 B: 70 D: 35.

 

"Ida".

 Garderobe for små piker,

men ikke store gutter.

Hel Ved

møbelleker